top of page
carlos-coronado--4Qak6MwxcU-unsplash.jpg

WHERE PEOPLE MEET AND MEDIA CONNECT.

kal-visuals-xYkVtNlkWOE-unsplash.jpg

MEDIA HUS FÖR KREATÖRER

Metropole är hem för 300+ kreatörer inom tech och media. Våra kontorshotell i Stockholm är lekfulla men samtidigt professionella. Här kan du som co-worker nyttja lokal i en kreativ miljö, möta andra inom branschen, utbyta idéer och utforska vårt stora och ständigt växande community. På Metropole får du inte bara access till våra kontorshotell på några utav Stockholms samt kommande Europas bästa locations, du får också ta del av vårt nätverk av likasinnade kreatörer och frilansare samt alla typer av tjänster du kan tänkas vara i behov av för att du ska kunna göra ditt bästa jobb.

 

På Metropole har vi en djup förståelse av tech och media-industrin. Vi tror på att samla drivna kreatörer, frilansare och entreprenörer under ett och samma tak där synergierna som uppstår alltid är magiska.

Metropole tillämpar flexibla  avtal för kontor och studios till förmånliga priser. Du bestämmer själv hur många ni vill vara på kontoret och betalar aldrig extra per person. På Metropole erbjuds du alltid möjligheten att designa ditt kontor efter eget tycke och smak. Vår ambition är alltid att växa med våra co-workers och att kunna erbjuda dig & din verksamhet allt från 10 till 1000 kvm utifrån ert behov. 

 

Vi skräddarsyr alltid det bästa upplägget för din verksamhet och strävar alltid efter att leverera service i världsklass. Alla som jobbar inom vårt team har som målsättning att förenkla, förbättra och utveckla klimatet för frilansare, kreatörer och företag inom vår bransch i Stockholm och på sikt i hela världen. Vår vision; det ska räcka med att bara gå till jobbet för att få nya jobb på Metropole's media-hus.

COMMUNITY

Kärnan av Metropole är vårt community. Vi arrangerar kontinuerliga AW's och events i våra lokaler samt i samarbete med våra partners. Detta för att stärka bandet mellan våra co-workers och för att ständigt utvecklas som nätverk och koncept. 

sam-moghadam-khamseh-81TuNGfvwNI-unsplash.jpg

VÅRA KONTOR