sweden-flag-png-xl.png.jpeg

Metropole Medborgarplatsen
Medborgarplatsen 25

Metropole Medborgarplatsen är Stockholms nya pulserande Media-hus mitt på Medis.

På våning 7 i Göta Ark erbjuder Metropole kontorsrum (11-60kvm) i en unik miljö där grannarna är likasinnade entreprenörer som skapar nya jobbmöjligheter genom att enbart gå till jobbet. Vi har just nu kontor tillgängliga 11-16kvm. Kontakta oss för att boka din personliga visning!

TOUR BY: IVAR Studios

METROPOLE STHLM

Home to Creatives

 

MEDBORGARPLATSEN

Kontoret 

Mitt på Medis hittar ni nu vårt nya mediahus/co-working lokal med egna kontorsrum. I hjärtat av söder har du närhet till allt. Hyr kontor I ljusa lokaler 11-60kvm med möjligheten till att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Allmänna ytor inredda av världens proffs på interiör: The Sofa Store, fina dofter från Aroma Marketing i entré och som co-worker på Metropole erbjuds dina kunder övernattning till ett fantastiskt pris på Scandic Malmen. Delta i våra unika nätverksträffar och verka i ett flöde av ständigt nya affärsmöjligheter som co-worker på Metropole Medborgarplatsen.

 

Området 

Göta Ark ligger mitt på Medborgarplatsen och Södermalms puls. Här finner du ett stort utbud av trevliga restauranger, fik, butiker och gym. 

Allmänt 

Tillgång till rymligt kök och kaffemaskin med prima kaffe, WC & dusch samt gott om fina ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Ta en kaffe i loungen, häng med andra kreatörer & bjud över dina kunder.

Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss. Mötesrum i varierande storlek 10st +  för plats upp till 20pers ingår som co-worker på Metropole. Även posthantering, skrivare och telefonrum ingår. Det går utmärkt att ta med sig cykeln & vovven. På samtliga av våra anläggningar ingår grymt Wi-Fi och möjlighet till bredband på lina. Access till lokalen 24/7.

 

Kommunikation 

Lokalen har nära till olika kommunikationer såsom, pendeltåg (Södra station), tunnelbana (Medborgarplatsen eller Slussen) samt flera bussar. För den bilburne finns det flera på och avfarter precis intill fastigheten och vi kan även erbjuda garageplats i fastigheten.

 

Rummen 

På Metropole Medborgarplatsen erbjuds kontorsrum i flera olika storlekar för alla olika tänkbara behov.

Alla rum har mycket ljusinsläpp med utsikt över området kring Medborgarplatsen. Ni kan självklart anpassa rummet som det passar er. Vi tillämpar flexibla avtal (3) mån, kvartalshyra med förmånliga priser för kontorsrum per månad. Ni bestämmer själv hur många ni vill vara på kontoret och betalar aldrig extra per person. Som co-worker hos Metropole nyttjar du förmåner från 15+ samarbetspartners och våra in-house tjänster som; fotostudio, podcast, vodcast, mediateknik mfl.