Kontor Medborgarplatsen Metropole Studio Stockholm Freelance co-working Metropole STHLM Frilans
sweden-flag-png-xl.png.jpeg

Metropole Medborgarplatsen
Medborgarplatsen 25

Metropole Medborgarplatsen är Stockholms nya pulserande kreativa hub mitt på Medis. På våning 7 Göta Ark erbjuder vi ljusa kontor i en kreativ miljö (11-200) kvm där dina grannar är likasinnade entreprenörer som skapar nya affärsmöjligheter genom att enbart gå till jobbet. Kontakta oss idag och upptäck ditt nya hem för verksamheten till Södermalms bästa co-working priser. Bli en del av Sveriges snabbast växande medianätverk idag. 

METROPOLE STHLM

WHERE PEOPLE MEET & MEDIA CONNECT.

Our amazing neighbours 

fa29e0_481c069fc81c498bbe2da62209fe1cc4~mv2.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

MEDBORGARPLATSEN

Kontoret 

Mitt på Medborgarplatsten hittar ni nu vår nya co-working lokal med egna kontorsrum. I hjärtat av söder har du närhet till allt. Hyr kontor I ljusa lokaler 11-200kvm med möjligheten till att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Allmänna ytor inredda av Stockholms proffs på interiör: The Sofa Store, fina dofter från Aroma Marketing och varför inte kunna erbjuda dina kunder övernattning till ett fantastiskt pris på Scandic Malmen samt delta i unika nätverksträffar & ett flöde av ständigt nya affärsmöjligheter? 

 

Området 

Göta Ark ligger mitt på Medborgarplatsen och Södermalms puls. Här finner du ett stort utbud av trevliga restauranger, fik, butiker och gym. Rum med utsikt över grönskande Fatbursparken eller det pulserande medborgarplatsen.

Allmänt 

Tillgång till kök och kaffemaskin med prima kaffe, WC & dusch samt gott om sköna ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Ta en kaffe i loungen, häng med andra kreatörer eller bjud över dina kunder. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka verksamheten tillsammans med oss. Mötesrum i varierande storlek för plats upp till 15pers ingår som co-worker på Metropole. Även posthantering, skrivare och telefonrum ingår. Det går utmärkt att ta med sig cykeln & vovven. På samtliga av våra anläggningar ingår grymt Wi-Fi och möjlighet till bredband på lina. Access till lokalen 24/7.

 

Kommunikation 

Lokalen har nära till olika kommunikationer såsom, pendeltåg (Södra station), tunnelbana (Medborgarplatsen eller Slussen) samt flera bussar. För den bilburne finns det flera på och avfarter precis intill fastigheten och vi kan även erbjuda garageplats i fastigheten.

 

Rummen 

På Metropole Medborgarplatsen erbjuds kontorsrum i flera olika storlekar för alla olika tänkbara behov.

Alla rum har mycket ljusinsläpp med utsikt över området kring Medborgarplatsen. Ni kan självklart anpassa rummet som det passar er. Vi tillämpar flexibla avtal (3mån), kvartalshyra med förmånliga priser för kontorsrum per månad. Ni bestämmer själv hur många ni vill vara på kontoret och betalar inte extra per person. Som co-worker hos Metropole nyttjar du förmåner från 10+ samarbetspartners och våra in-house tjänster som; fotostudio, podcast, vodcast mfl.