Zinken_Rityta 1.jpg
sweden-flag-png-xl.png.jpeg

Metropole Zinkensdamm 
Brännkyrkagatan 99-103B

Metropole erbjuder 25+ kreativa kontor & studios på Brännkyrkagatan 99-103B. Våra rum passar perfekt för dig som jobbar med allt inom media. Vi har för närvarande inga tillgängliga lokaler på Metropole Zinkensdamm. Men vi bokar gärna in en personlig visning i lokalen & du kan enkelt signa upp till vår kölista nedan, berätta lite mer om dig och bli kontaktad när vi har ett rum ledigt som är optimalt för just din verksamhet. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

TOUR BY: IVAR Studios

METROPOLE STHLM

WHERE PEOPLE MEET & MEDIA CONNECT.

ZINKENSDAMM 

Sveriges första mediahus är ett centralt beläget studiohotell på Brännkyrkagatan endast 1 minut från T-bana Zinkensdamm. Vi erbjuder trevliga representations ytor och 25+ prisvärda kontor & studios i varierande storlekar (10-40kvm). Våra rum är anpassade för alla typer och verksamheter inom media. Ytan är fördelad på 1000kvm i en moderniserad lokal bestående av entréplan 1/2 trappa upp och 1/2 trappa ner (källarplan). Vår lokal består av häftiga tegelväggar, valv och strukturer från sekelskiftet med en hög standard. Vi erbjuder ett flertal gemensamma ytor såsom; pausrum, konferensrum, biljardlounge, playstationlounge, och två stora gemensamma kök. Metropole har en mycket hög säkerhetsklass med digitalt passersystem & access 24/7. Det finns även låsbara förråd för dig med dyr utrustning. Vår lokal innehåller fem WC, dusch, tvättstuga och torkskåp. Utöver våra två entréer mot Brännkyrkagatan har vi även tre utgångar till vår fina innergård med pergola, bord, stolar och grillplats. Bra ventilation med behaglig temperatur vinter som sommar finns installerat i hela lokalen. Det finns ett mycket kraftfullt WiFi med flera indragna 1GBIT till hela komplexet och även fast ledning till varje rum. Det finns även möjlighet att dedikera bandbredd efter behov. Hos oss kan du hyra serverplats i något utav våra kylda serverrum för dig som har mycket teknik.  

 

Vi finns endast 100m från Zinkensdamms tunnelbana nära matbutiker, affärer, trevliga restauranger, trendiga kaféer och är ett självklart val för dig som gillar att arbeta innanför tullarna. I samarbete med vår partner Hellsten Hotel erbjuder vi förmånliga priser på närliggande hotell för dig och dina kunder och jobbar nära ett flertal andra företag och samarbetspartners. Vi tillämpar kontrakt med korttidshyra eller långtidshyra med förmånliga priser beroende på ditt uppdrag eller önskemål. Välkomna till Stockholms nya och bästa mötesplats för frilansare och företagare inom mediaindustrin.